Om Nordic Byg

Nordic Bygs historie er ung, men den er også sprunget ud af en stor passion for håndværkerfaget. Virksomheden er grundlagt og ejet af tømrer Paul Yammine på et fundament af professionalisme, men med et glimt i øjet, et smil på læben og masser af gåpåmod, hvad end det drejer sig om de mindre eller de helt store opgaver. Hos Nordic Byg tager vi alle opgaver på os med den samme grad af ihærdighed, og hos os får du en underentreprenør, der altid gør sit ypperste for at fuldføre opgaven til din fulde tilfredshed.

Et ungt firma med højt engagement

I 2013 startede Nordic Bygs grundlægger Paul som selvstændig tømrer, og hans begejstring for arbejdet og hans store ihærdighed betød, at det gik stærkt for ham. Han fik hurtigt mange opgaver, både store og små, hvor han typisk blev lejet ind som enkeltmand i andre virksomheder. Paul leverede altid et godt og grundigt stykke arbejde og vandt derfor stor tillid blandt sine kunder og samarbejdspartnere. Det er et karaktertræk, som i dag også er en stor del af Nordic Byg.

En underentreprenør, du kan stole på

Den store fremgang resulterede i, at Paul i 2017 stiftede selskabet Nordic Byg. Nordic Byg er et ungt firma, men et firma som er bundet op på god kommunikation og en høj grad af tillid mellem de involverede parter. Det er blandt andet denne tillid og et kæmpestort engagement, som betyder, at vi hos Nordic Byg i dag har været med til at bygge flere store entrepriser. 

Når du vælger at bestille en opgave hos Nordic Byg, er du altid sikret det resultat, du ønsker, inden for den aftalte tidsramme.
”Der er høj konkurrence inden for byggebranchen, og mange tilbyder det samme. Men for mig er det vigtigste ikke kun arbejdsopgaverne; det er dialogen og kommunikationen med mine kunder. Det er i dialogen, at mine kunder mærker min store passion for det, jeg laver, og det er i dialogen, at jeg sikrer, at kunden altid bliver tilfreds med resultatet af mit arbejde”
Paul Yammine
Stifter og ejer af Nordic Byg

Kontakt os  

Leder du efter en entreprenør på Sjælland, som du kan stole på, altid udfører kvalitetsarbejde til tiden, så er Nordic Byg derfor den rigtige virksomhed for dig.

Hvis du vil vide mere om Nordic Byg, og hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at sende en mail på info@nordicbg.dk eller give os et kald på telefon +45 22 86 18 42.
Hos Nordic Byg er vi ikke bange for at tage fat, og der er særligt tre ting, som vi aldrig går på kompromis med. Det er:
Kvalitet
Tidsplaner
Aftaler
Adresse
Kastanie Alle 16
2720 Vanløse

CVR: 43186809

Telefon:
+45 22 86 18 42

E-mail:
info@nordicbg.dk
Bliv ringet op
Bliv ringet op
checkphone