Vores services

Hos Nordic Byg siger vi aldrig nej til en spændende opgave. 
Vi er en underentreprenør med mange forskellige erfaringer i bagagen, og dem er vi klar til at bruge til at fuldføre din opgave. 
Vi har siden virksomhedens begyndelse bygget, beklædt og renoveret flere tusinde kvadratmeter, og vi glæder os til de næste mange tusinde. Herunder kan du læse om nogle af de opgaver, vi er særligt specialiserede indenfor.

Facader og beklædning

Hos Nordic Byg har vi efterhånden renoveret og beklædt rigtig mange facader, og vi tør derfor også godt kalde os eksperter på området. 

En facade kan beklædes med mange forskellige materialer, og vi har efterhånden prøvet det meste. Står du med et byggeprojekt, der kræver kompetent facadebeklædning af høj kvalitet, står vi derfor klar til at udføre jobbet for dig. Har du lyst til at se nogle af de facader, vi tidligere har beklædt, finder du dem i vores galleri .

Nybyggeri

Står du med et stort nybyggeriprojekt på hånden, ved du også, at det kræver mange kompetente medarbejdere med forskellige kompetencer for at nå i mål. 

Hos Nordic Byg har vi været en del af nybyggeri før, og vi ved derfor, hvad der skal til for at imødekomme både kunders og samarbejdspartneres ønsker for byggeriet. 

Vi kan hjælpe med flere dele af processen bag et nybyggeri, og hos os finder du en partner, du kan stole på. Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med dit nybyggeriprojekt, så kontakt os allerede i dag.
Er du interesseret i mere information om os, og hvad vi kan tilbyde dig, hører vi meget gerne fra dig.

Renovering og ombygning

Hos Nordic Byg er vi ikke kun specialiserede i nybyggeriopgaver; vi klarer også gerne renovering og ombygning. Det gælder alt lige fra tilbygninger til etageadskillelser, facadebrystninger eller endda fuld boligrenovering. 

Uanset hvilken type renovering der er tale om, vil vi altid starte opgaven med en grundig dialog, der sikrer overensstemmelse mellem alle parter og fuld tilfredshed med det endelige resultat.

Indvendig aptering

Hos Nordic Byg har vi stor erfaring med indvendig aptering. Vi har blandt andet arbejdet med opsætning af skillevægge, montering af skabe, behandling af vægbeklædning, loftsarbejde, gulvarbejde og meget mere. 

Vi tager imod selv de mest krævende apteringsopgaver og udfører dem til punkt og prikke – og tilmed med et smil på læben.

Døre og vinduer

Vi reparerer og monterer både døre og vinduer i større og mindre bygninger. Vores erfaring med denne type opgaver kommer fra montering af mange tusinde vinduer i tidens løb, også i store erhvervsbygninger. 

Derfor er vi hos Nordic Byg ikke bange for at tage selv de helt store opgaver på os. Skal du bruge en dygtig entreprenør til montering af døre og vinduer i forbindelse med dit byggeprojekt, hører vi derfor meget gerne fra dig.

Kontakt os for mere information

Hos Nordic Byg har vi erfaring inden for rigtig mange områder af entreprenørarbejdet, 
og derfor har vi også kompetencerne til at være en del af rigtig mange opgaver, når det kommer til byggeprojekter. 
På siden her kan du læse om nogle af vores spidskompetencer, men det er langt fra det eneste, vi går og laver.
Adresse
Kastanie Alle 16
2720 Vanløse

CVR: 43186809

Telefon:
+45 22 86 18 42

E-mail:
info@nordicbg.dk
Bliv ringet op
Bliv ringet op
envelope-ophone